CSS Image Button Css3Menu.com


Ons – geadopteerde – motto: Adopt, adept and improve (John Cleese in Monty Python – "Bank robber")

U bent hier nu helaas wat te laat voor een opdracht.
Want we zijn gestopt met filmen en monteren.

  In deze site 
Zoekveld laden ...
KVPM videoproducties

Waarom zou u – uw videoproductie door ons laten maken?
– Omdat u niet zomaar een video, maar een goede video wilt hebben

Wat hebt u aan ons?

U wilt serieus worden genomen.

Daarom nemen wij de tijd voor u. Kijken en luisteren wij erg goed naar uw wensen. En denken ook erg goed over uw video na. Wij gaan bewust niet meteen snel met oplossingen 'knallen', terwijl de (achterliggende) vraag nog niet eens helemaal is gehoord. Laat staan begrepen. Daarvoor nemen wij u te serieus. En dus nemen wij de benodigde tijd voor u.

Want ... pas op!

Het maken van een goede, echt wervende video is echt wel even heel wat anders dan wat plaatjes achter elkaar plakken, met een muziekje eronder en een commentaarstem eroverheen. Het gaat om effectieve communicatie. En in dat kader komen wij heel wat wervend bedoelde video's tegen die allemaal in dezelfde val trappen. Welke val dat is? Meer hierover

Onze Toegevoegde Waarde

U laat een video maken om iets over te brengen. Dat 'iets' analyseren wij tot de kern. Ook aan wíé u het wil overbrengen. De fameuze doelgroep. Die kern brengen wij vervolgens zo helder, indringend en duidelijk mogelijk in beeld (en geluid!). Waarbij we – uiteraard in overleg met u – alles weglaten wat van die kern afleidt.

En we zorgen dat uw video constant interessant en leuk genoeg is om met aandacht naar te blijven kijken. Zo komt uw verhaal inhoudelijk maximaal bij uw kijkers over.

Goed gemaakt

Béétje  h..h..hoogtevrees :) (Het wiebelde nogal heftig.)Wij maken voor u graag videoproductie's waarbij u kwalitatief maximaal 'in beeld' komt. En dat in een goede, plezierige samenwerking met u. Vindt men – gelukkig – altijd weer.

En daar zijn we erg goed in. Horen we. Mag ook wel, na meer dan 15 jaar ervaring. Meer hierover

Machtig mooi!

Drie voor u belangrijke redenen om voor ons te kiezen: we zijn betrokken, doelgericht en écht professioneel.

Maar de belangrijkste reden is misschien wel: wij zijn nog steeds enorm – plezierig – bezeten van ons vak. En oefenen dat met geweldig veel plezier uit. Wat u terugziet in het resultaat.

Betrokken

U wilt geen videoproducent waar u één van de velen bent. Met als risico dat u ondersneeuwt onder andere – belangrijker – klanten. Of als de zoveelste routineklus of als 'stagiaire-klusje' wordt beschouwd. Dat risico loopt u bij ons nooit. Want wij zijn een klein, maar wel heel enthousiast, audiovisueel bedrijf.

Klein willen we ook bewust blijven. Enthousiast trouwens ook. Daardoor zijn we echt betrokken bij onze opdrachtgevers. U wordt bij ons nooit een 'klusje tussendoor'. Als wij met elkaar in zee gaan, gaan we er ook helemaal voor.

Doelgericht

Het gaat erom wat ú op de kijker wilt overbrengen. Wat moet die na afloop van de video hebben onthouden. De kern van uw verhaal moet dus kort, helder, duidelijk én boeiend in de videoproductie worden uitgelegd.Gelukkig hebben wij heel veel jaren ervaring in het succesvol uitleggen van – soms zeer – lastige onderwerpen.

Professioneel

U kent hem vast wel: het neefje-dat-zo-handig-is-met-de-camera. Vaak leuk voor in de familiekring. Maar professioneel niet écht te gebruiken. Daar zijn de eisen hoger. En de sympathie, die toch een zekere mildheid over het resultaat met zich meebrengt, ontbreekt.

Wij zijn een professioneel bedrijf. We hebben dus geleerd voor wat wij doen. En we blijven leren. Uiteraard qua filmen en monteren. Want dat is echt een vak. Maar ook qua nadenken over hóe wij u het meest overtuigend in beeld kunnen krijgen. Zodat u 'door het glas heen komt' – zoals dat in ons jargon heet.

Goede videoproducent?

Soms een nederig vak.Dat bepaalt u volgens ons het best door te letten op hoe vaak hoeveel (verschillende) effecten worden gebruikt in de videoproductie. Veel is meestal niet goed. Effecten hebben een heel groot nadeel. Ze zijn dominant en leiden teveel de aandacht van de inhoud af. Maar al te vaak worden ze door editors gebruikt om kwalitatief gebrekkige beelden wat te verdoezelen. Meer hierover

Dáárom zou u – uw videoproductie door ons laten maken.

Op de volgende pagina: pas op voor een veel gemaakte communicatiefout.

Hoe enorm jammer ook...
.. aan alles komt ooit een eind.


Hier gelukkig positief, wegens pensioen (ja, gehaald!). Voor u filmen en monteren was geweldig leuk. Veel (ook achter de schermen) kunnen en mogen zien, wat veel anderen niet zagen. Enorm van genoten.

Dat genieten gebeurt gelukkig nog steeds, maar dan nu anders.

Van/met heerlijke bos- en strand-wandelingen met de hond, muziek luisteren – en zelfs, na jaren, weer zelf spelen op de piano – en lezen. En ja, af en toe zelfs ook nog wel tv kijken; ook lineair :-)

Allemaal dingen waar nu inmiddels plezierig meer tijd voor is, die ook weer bijzonder aangenaam gevuld wordt. Met wat minder fysieke belasting dan bij het filmen, destijds. Is met name mijn rug erg blij mee. Mijn hond trouwens ook. Minder vaak (langdurig) alleen.

Afsluitend: héél erg bedankt voor uw aandacht en opdracht(en). Nog steeds blij mee. En dankbaar voor. Heel erg zelfs :-) Er blijft nog meer dan genoeg plezier over. Toch blijft een wat weemoedig gevoel dat het filmen voor nu en voor u gebeurd is.

Om in stijl af te sluiten,

Dag! Het gaat u goed, hoop ik van harte.

Meer over het einde van onze PEC Zwolle persco-video's cry

Directe link naar het archief van onze PEC video's. De allerlaatste:

PEC Zwolle - Sparta Rotterdam
Persconferentie; 26-09-2020


Belangrijk om vooraf te weten

Uw video moet laten zien wat de kijker van u wil weten. Niet meer en niet minder dan uw oplossing voor zijn probleem.

Meer hierover

Terzijde

© 1997 t/m © 2022 KVPM Videoproducties